Waarom werken wij met deze merken?

Matrix Biolage vinden wij persoonlijk een heel fijne haarverzorging. Deze zeer verzorgende lijn, heeft voor ieder wel een geschikt product. Wat zo fijn is, is dat dit product heerlijk ruikt en echt de verzorging geeft wat je haar nodig heeft. Je hebt er weinig van nodig, omdat het heel geconcentreerd is, daarom kun je er langer mee dan een verzorging van de drogist of supermarkt.
Door de combinatie van botanische ingrediënten en moderne technologieën, zorgen deze producten ervoor dat haar en hoofdhuid weer gezond worden én blijven! De meeste producten hiervan zijn SLS en parabenen-vrij!
Vraag ernaar in de salon.

Wella Professionals bestaat al 135 jaar. Dat wil wat zeggen. Een sterk merk, met sterke producten.
– De EIMI stylingslijn heeft super fijne stylingsproducten, van gel tot wax tot lak of sugar lift, bescherming, noem maar op. Het voordeel van de EIMI producten is dat ze geconcentreerd zijn, waardoor je er weinig van nodig hebt, tevens hebben bijna alle producten een UV-bescherming.

Haarverf
Voor permanente kleuring gebruiken wij Koleston Perfect ME+ van Wella Professionals.
De Koleston Perfect heeft zo ontzettend veel kleuren, welke ook nog gecombineerd kunnen worden, waardoor je dus eindeloos verschillende kleuren kan maken. Door het gebruik van de nieuwe ME+ technologie is er tot 60x minder kans op het ontwikkelen van een nieuwe allergie voor haarkleuringen en minder kan op schade aan het haar, kleuring na kleuring. Deze haarkleuring geeft tot 100% grijsdekking; tot 3 oplichting niveaus.

Semi-permanente kleuring/ toner
De Colour Touch en Instamatic.
Ben je er nog niet aan toe om permanente haarverf te gebruiken, dan is de Colour Touch een goede oplossing, deze geeft tot 50% grijsdekking. Ook is de Colour Touch te gebruiken als toner na een blondering, geen geel/ oranje haar, laat je goed adviseren naar de mogelijkheden. Het haar krijgt tevens een prachtige glans. Met Instamatic van Colour Touch kun je hele mooie pastel kleuren maken, durf jij het aan?

Van CHI gebruiken wij de argan olie. Argan olie is ‘ goud’ voor je haar. Bij Wella misten we een verzorgende olie die intens voedt en tevens het haar beschermd, daarom is dit een super toevoeging tot ons assortiment.
De CHI Argan + Moringa Oil is verrijkt met argan en moringa olie, vitamine A en E en zijdeproteïnen. Deze ingrediënten gaan haarveroudering tegen, helpt het haar te hydrateren en herstelt het haar van binnenuit. Tevens werkt dit haarserum ook tegen schadelijke invloeden van hitte tools! Te gebruiken in nat en droog haar en wordt absoluut niet vet!